praktische info HypnoBirthing opleiding 8 t/m 11 maart 2018 in Melsele te België

HypnoBirthing® The Mongan Method

Vol vertrouwen relaxed bevallen

 

Fijn dat je interesse hebt in de HypnoBirthing® Docenten opleiding van donderdag 8 maart t/m zondag 11 maart 2018 in Melsele te België.

Hieronder vind je alle praktische informatie over deze opleiding zoals kosten, locatie, verblijf, data en tijden. Ook vind je het Catch the Wave handboek waarin je alles kunt lezen over HypnoBirthing in de praktijk wanneer je de opleiding hebt afgerond.

Kun jij na al deze informatie alleen nog maar denken “Ja, ik doe mee” druk dan op de knop onder aan deze pagina.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten in de opleiding!

 

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen € 1295,-, inclusief alle lesmaterialen die je gebruikt tijdens de opleiding en datgene wat je nodig hebt om de HypnoBirthing cursus aan zwangere stellen op te starten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Koffie, thee en versnaperingen staan voor je klaar en er is iedere lesdag een heerlijke lunch.

Er geldt een vroegboek korting van € 100,- voor deze opleiding tot 1 januari 2018.

De prijs met vroegboek korting is € 1195,-

Vanaf 1 januari 2018 zullen de kosten voor deze opleiding 1295,- bedragen.

 

De locatie

Voor deze opleiding maken we gebruik van een prachtige locatie, Euverbraeke B&B hoeve te Melsele, in een landelijke omgeving op 15 minuten afstand van Antwerpen. We zijn de enige gasten waardoor we kunnen genieten van rust en privacy. Een perfecte omgeving om vanuit ontspanning te werken en te leren. Meer informatie over de locatie vind je op http://www.euverbraeke.be/boerderij-waasland/B&B-boerderij-Melsele/

Het adres van deze locatie is:

Brielstraat 83, 9120 Melsele

In het dorp Melsele is een station. De trein vanuit Antwerpen doet er 15 minuten over om hier te komen. Voor vertrektijden en om je reis te plannen kun je terecht op http://www.belgianrail.be/jp/nmbs-routeplanner/query.exe/nl Vanuit Antwerpen kun je ook de tram nemen. Deze heeft een reistijd van een half uur en vertrekt ieder kwartier. Op deze website https://www.delijn.be/nl/routeplanner/ kun je je tramreis plannen.

Van het station en van de tramhalte naar de locatie is beide een afstand van ongeveer 3 kilometer. De tramhalte en het station zijn niet op dezelfde plek, ze liggen ieder aan een andere kant van de locatie. Met de fiets is dit prima te doen maar als je het te voet moet doen is het toch ruim een half uur lopen.

Mocht je met openbaar vervoer komen dan kun je van de trein opgehaald worden. Wil je hier gebruik van maken, graag tijdig aangeven.

 

Overnachting?

De cursuslocatie is tevens een B&B waar je op eigen gelegenheid een kamer kunt reserveren. Wij verzorgen geen diner en overnachtingen in deze cursuslocatie, daar moet je zelf voor zorgen als het nodig is.

We kunnen deze B&B van harte aanraden, we hebben hier zelf heerlijk geslapen tijdens een vorige training en hebben onze kamers nu al gereserveerd. Wat is er nu fijner dan voor en na je training niet te hoeven reizen en in plaats daarvan binnen een paar stappen de rust te vinden van een privé kamer. Met name de ochtendspits rondom Antwerpen is haast niet te doen, zo hebben wij gemerkt.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet en een tv. De kamers kosten € 47,50 per nacht per persoon per kamer. Voor deze prijs heb je een ruime kamer voor jezelf inclusief ontbijt. We hebben de afspraak gemaakt dat de kamers op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag alleen verhuurd worden aan deelnemers van de opleiding. Wanneer je mailt of belt met de B&B geef dan duidelijk aan dat je aan de opleiding deelneemt.

Ben je benieuwd naar de sfeer van de B&B en hoe de kamers eruit zien?Kijk dan even het filmpje. Tijdens de vorige opleiding hebben we even een filmpje gemaakt om je een indruk te geven.

Er zijn nog maar 4 kamers vrij dus mocht je op deze fijne locatie willen overnachten neem dan snel contact op met

Angelique Van Laere,

Email: angeliquemaarten@euverbraeke.be

Telefoonnummer: (0032)-(0) 472445811

Kun je het ons even laten weten als je een kamer hebt gereserveerd? Dan kunnen wij op de website het aantal kamers dat vrij is Up to date houden.

 

Data en tijden

De opleiding vindt plaats van donderdag 8 maart tot en met zondag 11 maart 2018. Een half uur voor aanvang is er inloop met koffie en thee zodat je even rustig kunt acclimatiseren en we op tijd kunnen starten. Nogmaals, de files rondom Antwerpen zijn berucht, zeker rondom 8:30 en 18:00 uur. Houd daar dus rekening mee!

Tijdsindeling van de training:

Donderdag    8-03 :    9.00 tot 18.00 uur – Basiskennis hypnose bij geboorte

Vrijdag           9-03 :    9.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Zaterdag        10-03 :    9.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Zondag          11-03 :    9.00 tot 17.30 uur  – HypnoBirthing Docent Certificering

 

Dit handboek wordt aan iedere deelneemster wereldwijd uitgereikt. Het is voor jullie in het Nederlands vertaald en er zijn zaken aan toegevoegd die relevant zijn voor onze situatie in Nederland. Na je aanmelding zullen we je vragen het “Application for Certification and Gold Seal Agreement” in te vullen en ondertekend te retourneren. Met het ondertekenen van dit document zeg je toe om straks HypnoBirthing® uit te dragen volgens de Mongan Method. Bij je certificering ontvang je vanuit het HypnoBirthing Institute het Goldseal wat je vast al wel op websites van ons en je aanstaande collega’s hebt zien staan. Daarmee toon je aan dat jij de officiële opleiding hebt gevolgd en daarmee de kwaliteit van je cursus. In het handboek Catch the Wave kun je lezen wat dit inhoudt. Lees het goed door, je kunt het hier downloaden. Het geeft je veel informatie over HypnoBirthing in de praktijk.

 

Maak gebruik van de vroegboek korting

Ben je nog enthousiaster geworden en denk je “ja, ik wil mee doen!” neem dan nu actie en meld je hieronder aan. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers dus wacht niet langer want het zou heel jammer zijn als jij je verheugt om mee te doen en er dan achter komt dat de opleiding al vol zit. Als je je nu aanmeldt dan maak je gebruik van de vroegboek korting prijs van €1195,- (na 1 januari vervalt de vroegboek korting en is de prijs van de opleiding €1295,-)

Wanneer je de betaling hebt gedaan, ontvang je een mail waarin wij je van harte welkom heten. Dus hou je mail in de gaten. Ontvang je binnen een dag geen mail check dan even je spambox. Mocht je daar ook geen mail vinden neem dan contact op. In deze mail vragen we je je aanmelding compleet te maken door 2 formulieren in te vullen. Wanneer je deze hebt ingevuld en terug gestuurd is je aanmelding helemaal compleet. Dan kun je, net als wij, gaan uitkijken naar de mooie week die komen gaat.

Leuk om je te ontmoeten in maart voor leerzame en inspirerende HypnoBirthing dagen in Melsele bij Antwerpen. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Benita Verheem en Yvonne Baars

Opleiding HypnoBirthing - Melsele bij Antwerpen
€ 1195*
8 t/m 11 maart 2018 in Melsele te België
* LET OP! Vroegboek korting prijs tot 1-1-2018