Praktische info Arnhem Zuid PUUR vroedvrouwen

Praktische cursus informatie HypnoBirthing

Leuk dat jullie je hebben aangemeld voor de cursus HypnoBirthing!

In de mail die je hebt ontvangen vind je allerlei inhoudelijke informatie over de cursus. Neem rustig de tijd om deze door te nemen. Leuk en leerzaam om alvast in de mindset voor de cursus te komen.

Daarnaast heb je praktische informatie over de cursus nodig. Die vind je hieronder.

Cursus dag en tijd

De lessen zijn op zondag ochtend. Om 9.15 inloop met koffie en thee zodat je even kunt acclimatiseren en bijkletsen met medecursisten. De les begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Tussen door is er pauze met koffie en thee.

De cursus data heb je vast al in je agenda genoteerd. Ben je het even kwijt? In de mail die je hebt ontvangen na je betaling staan de data  vermeld. Kun je deze niet vinden kijk dan op de website www.enjoy-hypnobirthing.nl/hypnobirthing-zwangerschapscursus

Cursuslocatie

PUUR Vroedvrouwen

Venlosingel 54
6845 JB Arnhem

De ingang voor de cursuslocatie is de deur aan de rechterkant,

Wat neem je mee

Je hebt voor de cursus niets bijzonders nodig. Je hoeft geen speciale kleding te dragen. We zitten gewoon op stoelen en je hoeft niet je schoenen uit te doen. Als jij dat wel fijn vindt neem dan gerust sloffen mee of iets anders wat het voor jou extra behaaglijk maakt zoals een kussentje of een lekkere sjaal/omslagdoek.

Je ontvangt in de les het boek en de MP3’s en de cursusmap. Met het boek en de MP3’s oefen je thuis. Deze hoeft je niet mee naar de cursus te nemen. De cursusmap gebruiken we wel in de les dus deze neem je iedere les weer mee. Vind je het fijn om notities te maken tijdens de cursus neem dan een iets mee op en mee te schrijven. Je kunt er voor kiezen een mooi schrift te kopen wat je gebruikt voor alles wat je wilt opschrijven over je zwangerschap en de voorbereiding op de geboorte. Dan heb je al je info en ervaringen bij elkaar en tevens een mooi naslag werkje als herinnering aan deze bijzondere periode.

Leuk om je te ontmoeten!

Tot de eerste les.

Hartelijke groet,

Yvonne Baars