Online Workshop

Introductie in HypnoBirthing voor zorgverleners

 

We hebben allen hetzelfde doel voor ogen: bijdragen aan een veilige en positieve geboorte ervaring voor moeder en kind.

Zorgverleners hebben een belangrijke rol gedurende zwangerschap en geboorte en het is bekend dat zij beslist het verschil kunnen maken.
Dat is de reden dat we deze workshop hebben ontwikkeld, speciaal voor medische professionals (vroedvrouwen, gynaecologen, dokters, verpleegkundigen), zwangerschapsdocenten, doula’s en geboortezorgwerkers die de basis filosofie van HypnoBirthing willen leren om ouders die voor deze methode kiezen te kunnen ondersteunen.

“Ik voel me nu beter voorbereid om vrouwen te begeleiden die voor HypnoBirthing hebben gekozen. Ik heb zelfs 4 thuisbevallingen gehad in 48 uur en 2 daarvan waren HypnoBirthing. De workshop heeft me de kennis gegeven om er voor hen te kunnen zijn zonder het proces te verstoren. Het was fantastisch. Ontzettend bedankt voor deze informatieve workshop.”

Jannie

Vroedvrouw

NB: Deze workshop is enkel bedoeld om inzicht te krijgen in HypnoBirthing zodat u kunt inspelen op de vragen en wensen van zwangere stellen die de cursus volgen. Deelname aan deze introductie workshop geeft GEEN recht om daarna de HypnoBirthing cursus te mogen geven. Mocht je daar wel interesse in hebben, kijk dan hier voor informatie over de HypnoBirthing docentenopleiding.

Deze workshop is zo opgezet dat het zorgverleners inzicht zal geven in de filosofie, technieken en woordkeuze van HypnoBirthing en hoezeer dit van belang is bij het ondersteunen van barende moeders en hun naasten. 

Inhoud van de Workshop Introductie in HypnoBirthing:

N

Inleiding positieve mindset

N

Oorzaken van angst en hoe dit de baring beïnvloedt (psychologisch, emotioneel en fysiek)

N

Hoe zorgverleners HypnoBirthing ouders het beste kunnen ondersteunen

N

Wat is hypnose en hoe wordt het gebruikt gedurende de zwangerschap en het geboorteproces?

N

Het onderbewuste herprogrammeren – conditionerings technieken

N

Taalgebruik voor een krachtige geboorte

N

Endorfine aanmaak door aanraking

N

Ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen

N

Zelf-hypnose technieken – hoe gebruiken ouders deze technieken gedurende zwangerschap en het geboorteproces?

Laat ons jou helpen zodat jij weer anderen kunt helpen

Wij, Benita Verheem en Yvonne Baars, Faculty Members of the official  HypnoBirthing Institute, hebben dezelfde missie als Mickey. We waren zo blij toen we deze veel omvattende en beproefde methode ontdekten dat we direct docent zijn geworden. Nu geven we al sinds 2010 les en zien we dagelijks hoe effectief de cursus is en welke positieve invloed het heeft op ouders in de zwangerschap, geboorte en het leven in het algemeen.

In 2014 heeft Marie Mongan ons benoemd om nieuwe docenten te mogen opleiden in het Nederlands. Dat doen wij sindsdien met heel veel plezier. Wij vinden het geweldig om op deze manier bij te dragen aan nog meer mooie geboortes!

We geven je tools in handen om vrouwen te helpen hun angsten en belemmerende gedachten los te laten. Je leert ouders technieken zoals gespecialiseerde ademhaling, ontspanning, visualisatie en massage om een positieve geboorte-ervaring te creëren. Je zal deel uitmaken van een krachtige beweging die vrouwen helpt vertrouwen te vinden en het beste uit zichzelf te halen wanneer zij en hun baby’s de geboorte ervaren zoals de natuur het bedoeld heeft.

Praktische informatie

Datum: Er staat momenteel geen workshop gepland
Tijd: 
Prijs:

Deze workshop wordt online gegeven.

Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.

 

Dit is wat een deelneemster over onze meest recente workshop zei:

“Het was een geweldige workshop! Ik begrijp nu wat HypnoBirthing inhoudt en waarom het zo goed werkt. Ik kan zwangere veel beter uitleggen wat het is en ondersteunen. Zeer aan te bevelen workshop voor iedere geboortezorgmedewerker!”

Melissa

Verloskundige in opleiding

Ontvang nu mijn gratis e-book met 7 tips om relaxed te bevallen

Meld je aan voor de Enjoy Hypnobirthing Nieuwsbrief

HypnoBirthing Institute

This Practitioner is affiliated with the HypnoBirthing® Institute and is currently certified and authorized to teach the complete HypnoBirthing Program.

CRKBO geregistreerde opleiding

Enjoy Hypnobirthing voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen.

Algemene Voorwaarden Cursus

Klik hier om de Algemene Voorwaarden voor de cursus te downloaden

Algemene Voorwaarden Opleiding

Klik hier om de Algemene Voorwaarden voor de opleiding te downloaden

Privacyverklaring

Klik hier om de privacyverklaring te downloaden