Goed dat je hier bent om je aanmelding compleet te maken.

Er moeten nog 2 dingen gebeuren.

  1. We willen je graag wat beter leren kennen en zijn benieuwd naar je intenties en motivatie om deze opleiding te volgen. Daarom vragen we je dit formulier in te vullen. Het is voor ons ook belangrijk te weten wat voor een opleidingen je hebt gevolgd en wat je werkervaring is binnen de geboortezorg en in hypnose. Aan de hand van de informatie die je ons hier geeft bepalen we of je al dan niet vrijstelling kunt krijgen voor het maken van het openboekexamen over de module “basiskennis in geboorte” en/of de module “Hypnose bij geboorte”. Dus vul snel in en stuur het ons retour.
  2. Het “Application for Certification and Gold Seal Agreement” invullen en ondertekend retourneren.

Met het ondertekenen van dit document zeg je toe om straks HypnoBirthing® uit te dragen volgens de Mongan Method.  Dit formulier dient per ommegaande ingevuld en ondertekend aan ons te worden geretourneerd, ivm tijdige toezending aan het HypnoBirthing Institute in Amerika. Dat is tevens de reden dat we ervoor gekozen hebben om dit document niet te vertalen. Marie Mongan vindt het namelijk fantastisch om te lezen wat men wereldwijd van plan is om met haar leerprogramma te bereiken.

NB: Let er bij het invullen op dat het hier NIET om een compleet curriculum vitae gaat, maar slechts om de relevante opleidingen/werkervaring. Indien je die niet hebt, is het dus niet ongebruikelijk om die vakken leeg te laten. Mocht je hierbij vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Let op!

Dit formulier “Application for Certification and Gold Seal Agreement” graag digitaal invullen omdat het goed leesbaar moet zijn. Wij sturen het door naar Amerika want het instituut heeft je gegevens nodig voor je certificering. Als de medewerker in Amerika het niet kan lezen of er staat geen handtekening op dan wordt het aan ons terug gestuurd en loopt je certificeringsproces vertraging op.

Als laatste onderteken je het formulier. De makkelijkste manier om een digitaal formulier te ondertekenen is je handtekening digitaal maken. Dit doe je door je handtekening op een vel wit papier te zetten en er daarna een foto van te maken. Deze foto verstuur je naar je computer en sla je op zodat je de foto met je handtekening op de gewenste plek op het formulier kunt invoegen. Je kunt er ook voor kiezen alle pagina’s na het digitaal invullen te printen en op de gevraagde plek ondertekenen. Dan de pagina’s scannen en als één document opslaan. Als je geen scan apparaat hebt dan kun je gebruik maken van bijvoorbeeld de app camscanner of office lens. Als laatste stuur je het document als bijlage in een email aan ons retour.

Je moet het goldseal formulier en het algemene voorwaarden formulier als 2 losse documenten terugsturen.

Stuur de 2 ingevulde documenten naar ons op via dit email adres:

opleiding@enjoy-hypnobirthing.nl en is je aanmelding compleet. Nu kun je gaan genieten van de voorpret.

Zin in vast wat inspiratie? Kijk dit filmpje en zie waar jij straks zelf toe kan inspireren.

 

 

Tot in de opleiding! We kijken er naar uit je in real life te gaan ontmoeten.

Benita Verheem en Yvonne Baars

Faculty Members of the HypnoBirthing Institute