HypnoBirthing® Docenten opleiding: zondag 1 oktober tot en met donderdag 5 oktober 2017

HypnoBirthing® The Mongan Method

Vol vertrouwen relaxed bevallen

HypnoBirthing® Docenten opleiding

Data: donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart 2018 in Melsele te België

Kosten, data, tijden, locatie en verblijf  

 

De kosten voor de opleiding bedragen € 1295,-, inclusief alle lesmaterialen die je gebruikt tijdens de opleiding en datgene wat je nodig hebt om de HypnoBirthing cursus aan zwangere stellen op te starten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Koffie, thee en versnaperingen staan voor je klaar en er is iedere lesdag een heerlijke lunch.

Voor deze opleiding geld een vroegboek korting

 

* De opleidingskosten ad € 1295,- zijn inclusief de verblijfskosten gedurende de dag (koffie/thee/versnaperingen en 4 x lunch), maar exclusief diner en overnachting.

 De locatie

Voor deze opleiding maken we gebruik van een prachtige locatie, Euverbraeke B&B hoeve in Melsele, een landelijke omgeving op 15 minuten afstand van Antwerpen. Hier zitten we heerlijk rustig in de natuur wat ons alle gelegenheid geeft om vanuit ontspanning te werken en te leren. Meer informatie over de locatie vind je op http://www.euverbraeke.be/boerderij-waasland/B&B-boerderij-Melsele/

Het adres van deze locatie is:

Brielstraat 83, 9120 Melsele

In het dorp Melsele is een station. De trein vanuit Antwerpen doet er 15 minuten over om hier te komen. Voor vertrektijden en om je reis te plannen kun je terecht op http://www.belgianrail.be/jp/nmbs-routeplanner/query.exe/nl Vanuit Antwerpen kun je ook de tram nemen. Deze heeft een reistijd van een half uur en vertrekt ieder kwartier. Op deze website https://www.delijn.be/nl/routeplanner/ kun je je tramreis plannen.

Van het station en van de tramhalte naar de locatie is beide een afstand van ongeveer 3 kilometer. De tramhalte en het station zijn niet op dezelfde plek, ze liggen ieder aan een andere kant van de locatie. Met de fiets is dit prima te doen maar als je het te voet moet doen is het toch ruim een half uur lopen.

Mocht je met openbaar vervoer komen dan kun je van de trein opgehaald worden. Wil je hier gebruik van maken, graag tijdig aangeven.

Overnachting?

Wij verzorgen geen overnachtingen in deze cursuslocatie, daar moet je zelf voor zorgen als het nodig is. De cursuslocatie is tevens een B&B waar je op eigen gelegenheid een kamer kunt reserveren.

Als hier geen plaats meer is kunnen we je B&B De vitshaag aanraden http://www.devitshaag.be Hier hebben we zelf heerlijk geslapen tijdens een vorige training. Het 15 minuten rijden naar de cursuslocatie.

We kunnen helaas ook een locatie afraden, ’t Vliethuys te Zwijndrecht. Hier hebben we zelf een uiterst slechte ervaring gehad.

Er zijn veel leuke adresjes voor overnachting te vinden in de omgeving. Wij willen alleen aanraden als we uit eigen ervaring kunnen spreken dus mocht je iets anders zoeken dan is er genoeg te vinden op internet.

Data en tijden

De opleiding vindt plaats van zondag 1 oktober tot en met donderdag 5 oktober 2017. Een half uur voor aanvang is er inloop met koffie en thee zodat je even rustig kunt acclimatiseren en we op tijd kunnen starten.

Tijdsindeling van de training:

Zondag        1-10 :     9.00 tot 18.00 uur – Basiskennis geboorte bezien vanuit HB

Maandag     2-10 :    9.00 tot 18.00 uur – Basiskennis hypnose bij geboorte

Dinsdag       3-10 :    9.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Woensdag   4-10 :    9.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Donderdag  5-10 :    9.00 tot 17.30 uur  – HypnoBirthing Docent Certificering

 

Wat wij je vragen nog te doen om je aanmelding compleet te maken:

Met het ondertekenen van dit document zeg je toe om straks HypnoBirthing® uit te dragen volgens de Mongan Method.  Dit formulier dient per ommegaande ingevuld en ondertekend aan ons te worden geretourneerd, ivm tijdige toezending aan het HypnoBirthing Institute in Amerika. Dat is tevens de reden dat we ervoor gekozen hebben om dit document niet te vertalen. Marie Mongan vindt het namelijk fantastisch om te lezen wat men wereldwijd van plan is om met haar leerprogramma te bereiken.

NB: Let er bij het invullen op dat het hier NIET om een compleet curriculum vitae gaat, maar slechts om de relevante opleidingen/werkervaring. Indien je die niet hebt, is het dus niet ongebruikelijk om die vakken leeg te laten. Mocht je hierbij vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Let op!

Dit formulier “Application for Certification and Gold Seal Agreement” graag digitaal invullen omdat het goed leesbaar moet zijn. Wij sturen het door naar Amerika want het instituut heeft je gegevens nodig voor je certificering. Als de medewerker in Amerika het niet kan lezen of er staat geen handtekening op dan wordt het aan ons terug gestuurd en loopt je certificeringsproces vertraging op.

Als laatste onderteken je het formulier. De makkelijkste manier om een digitaal formulier te ondertekenen is je handtekening digitaal maken. Dit doe je door je handtekening op een vel wit papier te zetten en er daarna een foto van te maken. Deze foto verstuur je naar je computer en sla je op zodat je de foto met je handtekening op de gewenste plek op het formulier kunt plakken. Je kunt er ook voor kiezen alle pagina’s na het digitaal invullen te printen en op de gevraagde plek ondertekenen. Dan de pagina’s scannen en als één document opslaan. Als je geen scan apparaat hebt dan kun je gebruik maken van bijvoorbeeld de app camscanner of office lens. Als laatste stuur je het document als bijlage in een email aan ons retour.

Het algemene voorwaarden formulier hoef je niet te ondertekenen. Deze vul je digitaal in en je vinkt de voorwaarden aan. Daarna kun je het terug mailen.

Dit handboek wordt aan iedere deelneemster wereldwijd uitgereikt. Het is voor jullie in het Nederlands vertaald en er zijn zaken aan toegevoegd die relevant zijn voor onze situatie in Nederland. Lees het goed door, het geeft je veel informatie over HypnoBirthing in de praktijk.

Neem direct even de tijd om je aanmelding compleet te maken door de formulieren in te vullen en terug te sturen. Daarna ontvang je een rekening en wanneer je het cursusgeld hebt overgemaakt ben je verzekerd van je plaats. Dan kun je, net als wij, gaan uitkijken naar de mooie week die komen gaat.

Leuk om je te ontmoeten in oktober voor leerzame en inspirerende HypnoBirthing dagen in het Antwerpen. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Benita Verheem en Yvonne Baars

Nederlandse facultymembers of the HypnoBirthing Institute