HypnoBirthing® Docenten opleiding: woensdag 8 t/m zondag 12 november 2017

HypnoBirthing® The Mongan Method

Vol vertrouwen relaxed bevallen

HypnoBirthing® Docenten opleiding

Data: woensdag 8 t/m zondag 12 november 2017

Kosten, data, tijden, locatie en verblijf  

De hoogte van de opleidingskosten is afhankelijk van het door jou gekozen arrangement. De kosten voor de opleiding bedragen € 1295,-, inclusief de verblijfskosten op basis van een dag arrangement*.

 

* De opleidingskosten ad € 1295,- zijn inclusief de verblijfskosten gedurende de dag (8.30 uur – 17.30 uur leslocatie, koffie/thee/versnaperingen en 5 x lunch), maar exclusief diner en overnachting.

 

De locatie

De keuze voor de locatie is gevallen op ‘De Toffe Peer’ te Ruinerwold in Drenthe. Een mooi, inspirerend en bezield pand in het prachtige Drentse landschap waar wij de enige gasten zijn. De lessen worden gegeven in het achterhuis van een volledig gerenoveerde authentieke Drentse boerderij. Een fijne ontspannen omgeving, zeer geschikt voor het verzorgen van onze opleiding.

 

Overnachting? = VOL! Landgoed Welgelegen biedt een goed aternatief www.welgelegen.com 

Het is ook mogelijk gedurende de gehele opleiding te overnachten in De Toffe Peer. Daarvoor hebben we een arrangement afgesproken voor 5 overnachtingen inclusief een selfservice ontbijt. Dat betekent dat je niet woensdagochtend vroeg hoeft af te reizen, maar dat je op dinsdagavond al kunt arriveren en overnachten. De start van de opleiding op woensdag is vaak meer ontspannen als je niet voor dag en dauw op reis moet met eventuele verkeersdrukte. De extra kosten voor de 5 overnachtingen met selfservice ontbijt bedragen € 187,50 inclusief BTW voor een gedeelde 2 persoonskamer en € 325,- inclusief BTW voor een éénpersoonskamer.

Er zijn 4 slaapkamers boven het centrale lesgedeelte, ieder slaapkamer heeft een wastafel. In dit gedeelte zijn 2 badkamers. Daarnaast zijn er 2 prachtige, authentiek gerenoveerde huisjes waarin bij elkaar nog eens 3 slaapkamers beschikbaar zijn. Ieder huisje heeft één badkamer.

Zoals je ziet zijn er een beperkt aantal slaapkamers beschikbaar dus ook hierbij geldt; wie het eerst komt, die het eerst maalt. = VOL

Het diner (heeft wel ruimte voor nieuwe aanmeldingen dus schuif gezellig aan:-)

Het diner gebruiken we op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag avond in de Toffe Peer. Dit is optioneel en dus niet verplicht. De kosten daarvoor bedragen € 17,50 per persoon per maaltijd exclusief drankjes. Op het arrangementskeuze formulier geef je aan of je mee wilt eten. De kosten van je diner zullen in je factuur worden opgenomen.

Op zaterdag gaan we gezamenlijk uit eten in een heel gezellig restaurant in Meppel. De kosten hiervan reken je zelf af met het restaurant.

Tenslotte de opmerking dat het gebruik van frisdranken – en eventueel s ’avonds alcoholische dranken – buiten het arrangement valt en dus apart (contant!) afgerekend moet worden bij vertrek. Let op! Er kan niet gepind worden.

Als je gebruik maakt van het overnachtingsarrangement en eventueel het diner, dan sturen wij jou een factuur waarin de kosten hiervoor zijn opgenomen.

Gebruik daarvoor het bijgevoegde keuzeformulier.

 

Data en tijden

De opleiding vindt plaats van woensdag 8 november tot en met zondag 12 november 2017. Een half uur voor aanvang is er inloop met koffie en thee zodat je even rustig kunt acclimatiseren en we op tijd kunnen starten.

Tijdsindeling van de training:

Woensdag     8-11     :           9.00 tot 17.30 uur      Basiskennis geboorte bezien vanuit HB

Donderdag    9-11     :           8.30 tot 17.30 uur      Basiskennis hypnose bij geboorte

Vrijdag           10-11   :           8.30 tot 12.30 uur      Basiskennis hypnose bij geboorte

Vrijdag           10-11   :           13.30 tot 17.30uur     HypnoBirthing Docent Certificering

Zaterdag        11-11   :           8.30 tot 17.30 uur      HypnoBirthing Docent Certificering

Zondag           12-11   :           8.30 tot 17.00 uur      HypnoBirthing Docent Certificering

 

 

Wat wij je vragen nog te doen om je aanmelding compleet te maken:

Met het ondertekenen van dit document zeg je toe om straks HypnoBirthing® uit te dragen volgens de Mongan Method.  Dit formulier dient per ommegaande ingevuld en ondertekend aan ons te worden geretourneerd, ivm tijdige toezending aan het HypnoBirthing Institute in Amerika. Dat is tevens de reden dat we ervoor gekozen hebben om dit document niet te vertalen. Marie Mongan vindt het namelijk fantastisch om te lezen wat men wereldwijd van plan is om met haar leerprogramma te bereiken.

NB: Let er bij het invullen op dat het hier NIET om een compleet curriculum vitae gaat, maar slechts om de relevante opleidingen/werkervaring. Indien je die niet hebt, is het dus niet ongebruikelijk om die vakken leeg te laten. Mocht je hierbij vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Dit handboek wordt aan iedere deelneemster wereldwijd uitgereikt. Het is voor jullie in het Nederlands vertaald en er zijn zaken aan toegevoegd die relevant zijn voor onze situatie in Nederland. Lees het goed door, het geeft je veel informatie over HypnoBirthing in de praktijk.

 

De formulieren graag digitaal invullen, daarna printen en ondertekenen. De ondertekende pagina’s kun je scannen of je kunt er een foto van maken. Stuur het arrangementskeuze formulier terug in één document en het formulier “Application for Certification and Gold Seal Agreement” in een ander document. Dus niet beide in één document opslaan!

 

Zorg dat alles goed leesbaar is! Het formulier “Application for Certification and Gold Seal Agreement” sturen wij door naar Amerika, het instituut heeft je gegevens nodig voor je certificering. Als de medewerker in Amerika het niet kan lezen of er staat geen handtekening op dan wordt het aan ons terug gestuurd en loopt je certificeringsproces vertraging op.

 

Neem direct even de tijd om je aanmelding compleet te maken door de formulieren in te vullen en terug te sturen. Daarna ontvang je een rekening en wanneer je het cursusgeld hebt overgemaakt ben je verzekerd van je plaats. Dan kun je, net als wij, gaan uitkijken naar de mooie week die komen gaat.

 

Leuk om je te ontmoeten in november voor leerzame en inspirerende HypnoBirthing dagen in het prachtige Drenthe. Wij hebben er zin in!

 

Hartelijke groet,

Benita Verheem en Yvonne Baars

Nederlandse facultymembers of the HypnoBirthing Institute