HypnoBirthing® The Mongan Method Docenten opleiding
Data: donderdag 13 september t/m zondag 16 september 2018
in de Zonneroos te Munnekeburen

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen € 1295,-, inclusief alle lesmaterialen die je gebruikt tijdens de opleiding en datgene wat je nodig hebt om de HypnoBirthing cursus aan zwangere stellen op te starten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Koffie, thee en versnaperingen staan voor je klaar en er is iedere lesdag een heerlijke lunch.

De locatie

Voor deze opleiding maken we gebruik van een prachtige locatie. De Zonneroos is een sfeervol buitenhuis midden in natuurgebied de Rottige Meente in zuidoost Friesland. We zijn de enige gasten waardoor we kunnen genieten van rust en privacy. Een perfecte omgeving om vanuit ontspanning te werken en te leren. Meer informatie over de locatie vind je op www.zonneroos.nl

Het adres van deze locatie is: Voetpad 63, 8485 JM Munnikeburen.

De routebeschrijving voor de auto en met openbaarvervoer kun je hier downloaden.

Mocht je met openbaar vervoer komen dan kun je van treinstation Wolvega opgehaald worden. Wil je hier gebruik van maken, graag tijdig aangeven.

Naast de prachtige ligging in de natuur heeft de Zonneroos zelf ook veel te bieden.

Er is een fijne huiskamer waar we tijdens pauzes kunnen vertoeven en de lunch zullen gebruiken. De lessen vinden plaats in een aparte ruimte in een losstaand gebouw in de tuin. Hopelijk kunnen we buiten op het terras genieten van de zon. Er is gratis Wifi.

Overnachting?

De accommodatie is niet alleen een heerlijke opleidingslocatie maar ook een geweldige plek om te verblijven.

Er zijn 11 slaapkamers (gedeelde tweepersoons-, of 1 persoonskamers) beschikbaar met éénpersoons boxspring bedden en eigen sanitair.

Let op want dit is echt super speciaal!

Wanneer je bij ons overnacht mag je gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad en de Finse buiten sauna. Na een lange intensieve lesdag is dat natuurlijk super de luxe relaxen.

Je kunt kiezen tussen een éénpersoonskamer of een gedeelde tweepersoonskamer. De ruime kamers hebben bedden aan weerszijden waardoor je ook in een gedeelde kamer je eigen plekje kunt creëren.

Op donderdag en vrijdag avond komt Gretha Koenders van Zuiver Catering voor ons koken. Zij zal ons een heerlijke en eerlijke maaltijd serveren. We hoeven alleen maar aan te schuiven, zij zal zelfs alles weer opruimen. Voor ons dus geen corvee maar uitbuiken in de sauna en een lekkere plons in het zwembad.

Op zaterdagavond is er de mogelijkheid om samen te gaan uit eten bij een restaurant in de buurt.

Kosten eenpersoonskamer:

Van woensdagavond tot zondagavond, inclusief selfservice ontbijt, beddengoed en handdoeken (wel prettig om zelf badlakens voor de sauna mee te nemen) en 2x diner op donderdag en vrijdag: € 379,-

Kosten gedeelde tweepersoonskamer:

Van woensdagavond tot zondagavond, inclusief selfservice ontbijt, beddengoed en handdoeken en 2x diner op donderdag en vrijdag: € 220,-

Wil je blijven overnachten? Wees er dan snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen en aanmeldingen worden aangenomen op volgorde van binnenkomst.

Data en tijden

De opleiding vindt plaats van donderdag 13 september tot en met zondag 16 september 2018. Een half uur voor aanvang is er inloop met koffie en thee zodat je even rustig kunt acclimatiseren en we op tijd kunnen starten.

Tijdsindeling van de training:

Donderdag 13-09 : 9.00 tot 18.00 uur – Basiskennis hypnose bij geboorte

Vrijdag 14-09 : 9.00 tot 13.00 uur – Geboorte bezien vanuit HypnoBirthing

Vrijdag 14-09 : 14.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Zaterdag 15-09 : 9.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Zondag 16-09 : 9.00 tot 17.30 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Let op!

Op woensdag avond 12 september komen we met zijn allen bij elkaar om kennis te maken, ook als je niet bij ons logeert. Als je bij ons logeert ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom om je alvast lekker te installeren. Er wordt geen diner verzorgd op woensdag avond.

Van 20.00 uur tot 21.30 uur is er een plenaire bijeenkomst met de hele groep om kennis te maken met je medecursisten. Onder het genot van een drankje en hapje kunnen we elkaar alvast leren kennen. Donderdag ochtend gaan we direct aan de slag met de opleiding.

Ben je nog enthousiaster geworden en denk je “ja, ik wil mee doen!” neem dan nu actie en meld je hieronder aan. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers dus wacht niet langer want het zou heel jammer zijn als jij je verheugt om mee te doen en er dan achter komt dat de opleiding al vol zit. (je zult niet de eerste zijn)

Wanneer je de betaling hebt gedaan, ontvang je een mail waarin wij je van harte welkom heten. Dus hou je mail in de gaten. Ontvang je binnen een dag geen mail check dan even je spambox. Mocht je daar ook geen mail vinden, neem dan contact op. In deze mail vragen we je je aanmelding compleet te maken door 2 formulieren in te vullen. Wanneer je deze hebt ingevuld en terug gestuurd, is je aanmelding compleet. Dan kun je, net als wij, gaan uitkijken naar de mooie week die komen gaat.

Ben jij benieuwd hoe HypnoBirthing in de praktijk werkt? Verdiep je er alvast in door het Catch the Wave – Wegwijzer te lezen. Dit handboek wordt aan iedere deelneemster wereldwijd uitgereikt. Het is voor jullie in het Nederlands vertaald en er zijn zaken aan toegevoegd die relevant zijn voor onze situatie in Nederland. Lees het goed door, het geeft je veel informatie over HypnoBirthing in de praktijk.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten in september voor leerzame en inspirerende HypnoBirthing dagen in de Zonneroos te Munnekeburen.

Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Benita Verheem en Yvonne Baars

Ontvang nu mijn gratis e-book met 7 tips om relaxed te bevallen

HypnoBirthing Institute

This Practitioner is affiliated with the HypnoBirthing® Institute and is currently certified and authorized to teach the complete HypnoBirthing Program.

CRKBO erkende opleiding

Enjoy Hypnobirthing voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen.

Algemene Voorwaarden Cursus

Klik hier om de Algemene Voorwaarden voor de cursus te downloaden

Algemene Voorwaarden Opleiding

Klik hier om de Algemene Voorwaarden voor de opleiding te downloaden

Privacyverklaring

Klik hier om de privacyverklaring te downloaden