HypnoBirthing® The Mongan Method

Vol vertrouwen relaxed bevallen

HypnoBirthing® Docenten opleiding

Data: donderdag 21 maart t/m zondag 24 maart 2019 in Melsele te België

 

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen € 1295,-, inclusief alle lesmaterialen die je gebruikt tijdens de opleiding en datgene wat je nodig hebt om de HypnoBirthing cursus aan zwangere stellen op te starten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Koffie, thee en versnaperingen staan voor je klaar en er is iedere lesdag een heerlijke lunch.

De locatie

Voor deze opleiding maken we gebruik van een prachtige locatie, Euverbraeke B&B hoeve te Melsele, in een landelijke omgeving op 15 minuten afstand van Antwerpen. We zijn de enige gasten waardoor we kunnen genieten van rust en privacy. Een perfecte omgeving om vanuit ontspanning te werken en te leren. Meer informatie over de locatie vind je op http://www.euverbraeke.be/boerderij-waasland/B&B-boerderij-Melsele/

Het adres van deze locatie is:

Brielstraat 83, 9120 Melsele

In het dorp Melsele is een station. De trein vanuit Antwerpen doet er 15 minuten over om hier te komen. Voor vertrektijden en om je reis te plannen kun je terecht op http://www.belgianrail.be/jp/nmbs-routeplanner/query.exe/nl Vanuit Antwerpen kun je ook de tram nemen. Deze heeft een reistijd van een half uur en vertrekt ieder kwartier. Op deze website https://www.delijn.be/nl/routeplanner/ kun je je tramreis plannen.

Van het station en van de tramhalte naar de locatie is beide een afstand van ongeveer 3 kilometer. De tramhalte en het station zijn niet op dezelfde plek, ze liggen ieder aan een andere kant van de locatie. Met de fiets is dit prima te doen maar als je het te voet moet doen is het toch ruim een half uur lopen.

Overnachting?

De cursuslocatie is tevens een B&B waar je op eigen gelegenheid een kamer kunt reserveren. Wij verzorgen geen diner en overnachtingen in deze cursuslocatie, daar moet je zelf voor zorgen als het nodig is.

We kunnen deze B&B van harte aanraden, we hebben hier zelf heerlijk geslapen tijdens de vorige trainingen en hebben onze kamers nu al gereserveerd. Wat is er nu fijner dan voor en na je training niet te hoeven reizen en in plaats daarvan binnen een paar stappen de rust te vinden van een privé kamer. Met name de ochtendspits rondom Antwerpen is haast niet te doen, zo hebben wij gemerkt.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet en een tv. De kamers kosten € 47,50 per nacht per persoon per kamer. Voor deze prijs heb je een ruime kamer voor jezelf inclusief ontbijt. We hebben de afspraak gemaakt dat de kamers op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag alleen verhuurd worden aan deelnemers van de opleiding. Wanneer je mailt of belt met de B&B geef dan duidelijk aan dat je aan de opleiding deelneemt.

Er zijn geen kamers meer vrij in de B&B. 

Email: angeliquemaarten@euverbraeke.be

Telefoonnummer: (0032)-(0) 472445811

Kun je het ons even laten weten als je een kamer hebt gereserveerd? Dan kunnen wij op de website het aantal kamers dat vrij is Up to date houden.

 

Data en tijden

De opleiding vindt plaats van donderdag 21 maart tot en met zondag 24 maart 2019. Een half uur voor aanvang is er inloop met koffie en thee zodat je even rustig kunt acclimatiseren en we op tijd kunnen starten. Nogmaals, de files rondom Antwerpen zijn berucht, zeker rondom 8:30 en 18:00 uur. Houd daar dus rekening mee!

 

Tijdsindeling van de training:

Donderdag    21-03 :    9.00 tot 18.00 uur – Basiskennis hypnose bij geboorte

Vrijdag           22-03 :    9.00 tot 13.00 uur – Geboorte bezien vanuit HypnoBirthing

Vrijdag           22-03 :    14.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Zaterdag        23-03 :    9.00 tot 18.00 uur – HypnoBirthing Docent Certificering

Zondag          24-03 :    9.00 tot 17.30 uur  – HypnoBirthing Docent Certificering

 

Ben je nog enthousiaster geworden en denk je “ja, ik wil mee doen!” neem dan nu actie en meld je hieronder aan. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers dus wacht niet langer want het zou heel jammer zijn als jij je verheugt om mee te doen en er dan achter komt dat de opleiding al vol zit. (je zult niet de eerste zijn)

 

Wanneer je de betaling hebt gedaan ontvang je de factuur via een email. Je ontvangt een aparte email waarin wij je van harte welkom heten. Dus hou je mail in de gaten. Ontvang je binnen een dag geen mail check dan even je spambox. Mocht je daar ook geen mail vinden, neem dan contact op. In deze mail vragen we je je aanmelding compleet te maken door 2 formulieren in te vullen. Wanneer je deze hebt ingevuld en terug gestuurd, is je aanmelding compleet. Dan kun je, net als wij, gaan uitkijken naar de mooie week die komen gaat.

 

Ben jij benieuwd hoe HypnoBirthing in de praktijk werkt? Verdiep je er alvast in door het Catch the Wave – Wegwijzer te lezen. Dit handboek wordt aan iedere deelneemster wereldwijd uitgereikt. Het is voor jullie in het Nederlands vertaald en er zijn zaken aan toegevoegd die relevant zijn voor onze situatie in Nederland. Lees het goed door, het geeft je veel informatie over HypnoBirthing in de praktijk.

 

Leuk om je te ontmoeten in maart voor leerzame en inspirerende HypnoBirthing dagen in Melsele bij Antwerpen. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Benita Verheem en Yvonne Baars

Faculty Members of the HypnoBirthing Institute