Ben jij een bewuste moeder of vader die graag meer uit het leven wil halen?

Heb jij ook gemerkt dat veel van de clichés over het moederschap voor je kloppen? Dingen die je misschien voor die tijd niet voor mogelijk hield, want jij zou het helemaal anders aanpakken.

Voel jij ook?

N

Dat je alles voor je kind over hebt. Als je kinderen het naar hun zin hebben, ben jij ook gelukkig.

N

Dat je zou willen dat je de pijn van je kind over kunt nemen. De pijn en gevoelens van je kind raken je in je eigen gevoel en pijn.

N

Dat je kind het meest belangrijk is in je leven en dat jij je kind in alle opzichten de beste kansen wilt geven.

Je wilt het anders aanpakken dan je ouders.

Of je nu een super goede relatie met je ouders hebt of niet, we leven in een andere tijd en je voelt dat jouw kind een andere aanpak nodig heeft. Maar hoe doe je dat zonder voorbeeld? Je wilt naar de behoeftes van je kind luisteren, maar waar heeft je kind nu echt baat bij? En hoe zit het met je eigen behoeftes?

Je ziet hoe andere moeders alles onder controle lijken te hebben en hoort in je achterhoofd een kritisch stemmetje. Het stemmetje van je moeder of vader?
Zij zouden dit vast anders hebben gedaan.

Herken jij dit gevoel ?

N

Je hebt al zoveel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar komt niet waar je wilt zijn. Alsof je tegen een onzichtbare muur aan loopt.

N

Onbewust stap je steeds in dezelfde valkuil en loop tegen patronen aan die je tegen houden om door te groeien.

N

Je weet dat er achter die onzichtbare muur een wereld aan mogelijkheden voor je open ligt, maar je kunt de deur niet vinden.

N

Je voelt een intens verlangen om het beste uit jezelf te halen voor je kinderen en jouzelf, maar je blijft in hetzelfde kringetje ronddraaien.

N

Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden dat je niet meer aan jezelf toekomt.

N

Je vindt dat je het nu toch wel zelf moet kunnen, je hoofd draait overuren om een oplossing te bedenken waardoor je niet meer kunt voelen wat je hart je ingeeft.

Sommige patronen, zoals het wegcijferen van onszelf en alles goed willen doen als moeder en als vrouw, hebben we overgenomen van onze moeders. Dit hebben we opgeslagen en geïntegreerd in ons leven om vervolgens onbewust weer door te geven aan onze kinderen. Je hebt het vast wel eens gehoord, kinderen leren het meest van het voorbeeld dat ze krijgen.

Dat is mooi om te weten, denk je nu misschien. Maar wellicht geeft die gedachte je juist stress. Want je bent nu niet helemaal het voorbeeld dat je graag wilt zijn. Je gunt je kinderen meer. En je wilt zelf meer uit je leven halen. En bent niet de moeder en vrouw die je graag zou willen zijn. Daarom bedenk je allerlei oplossingen om te voorkomen dat er gebeurt wat je niet wilt. Je brein is ingesteld op het probleem te vermijden. Maar alles wat je aandacht geeft groeit en dus krijg je juist meer van wat je niet wilt.

Kortom, je zit in een vicieuze cirkel. En om daar weer uit te komen kan je wel wat hulp gebruiken.

Het voelt alsof je vast blijft zitten en niet mee kunt komen. Het tegenovergestelde is waar. Want jij bent juist een voorloper. Jij kiest ervoor om geen genoegen te nemen met onbevredigende antwoorden waar je niets mee kunt. Jij wilt tot de kern komen. Oude ballast echt opschonen, zodat jij jouw tijd en energie kunt besteden aan datgene wat jij echt wilt. Voor jezelf en jouw gezin.

Merk je dat je vaak de oplossingen in je hoofd zoekt?

Al dat wikken en wegen heeft weinig effect. De maatschappij heeft ons dat nou eenmaal zo aangeleerd. Door alles rationeel te beredeneren wordt het lastig om te vertrouwen op je gevoel en hoor je de stem van je intuïtie niet helder meer.

Vanuit spiritueel oogpunt geloof ik dat ouders en kinderen elkaar kiezen. Dat ze onderling op zielsniveau afspraken maken over welke ervaringen ze willen opdoen, ieder in zijn eigen rol. Al die ervaringen zorgen ervoor dat je steeds meer bewust wordt van wat je wel en niet wilt. Van hoe je graag wilt zijn en in het leven wilt staan. Door alles wat je mee maakt groeit je bewustzijn en daarmee de mogelijkheden om te creëren waar je gelukkig van wordt.

Je weet dat je hier met een reden bent. Je voelt dat je wilt bijdragen aan meer licht en liefde in de wereld. Dat maakt je blij!

Je weet dat je meer te bieden hebt dan er tot nu toe uit je komt.

Je hebt al zoveel gedaan om je verder te ontwikkelen en bent al een stuk gegroeid. Toch voel je dat er iets in je zit, dat je tegenhoudt. Soms is jouw kind een spiegel voor je om je te laten zien welke oude patronen en blokkades er nog in jezelf zitten die opgelost mogen worden.

Het heeft geen zin om energie te stoppen in de dingen die moeizaam verlopen en te proberen deze te veranderen. Wat je aandacht geeft groeit en je komt niet tot de kern. De kern van het probleem ligt opgeslagen in je onderbewuste. Je brein heeft een overlevingsmechanisme gecreëerd om op de meest effectieve manier met situaties om te gaan. Maar nu zit zo’n patroon je vaak in de weg.

Wanneer je oude patronen helder hebt, weet waar ze voor gediend hebben en welke kwaliteiten je eruit hebt opgedaan, dan kun je ze opruimen. En de focus verleggen naar wat nu belangrijk voor je is. Dan ben je vrij om datgene uit je leven te halen wat je werkelijk wilt.

Ik kan je daarbij helpen. Het kan namelijk echt anders.

Hoe zou het voor je voelen als je op een ontspannen manier jouw moederrol kunt vervullen?

Als je vrij bent van allerlei oude pijnen, belemmerende overtuigingen en oude patronen die jou en jouw gezin niet meer dienen. Je kunt je leven voluit leven en geniet veel meer van het moment.

Ik heb een traject ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van o.a. hypnotherapie, regressie en energiewerk op zielsniveau. We ruimen het gene dat jou niet meer dient, op verschillende niveaus op. Daarbij checken we hoe het in het brein is opgeslagen, en welk effect het heeft gehad op het energiesysteem en lichaam.

Dit krijg je:

N

Inzicht in jouw eigen patronen. De rode draad in alles waar je nu in je leven tegenaan loopt en de (innerlijke) weerstand die je ervaart wordt helder.

N

Je ontdekt hoe jij bent geprogrammeerd. Daardoor kun je begrijpen dat bepaalde patronen jou in het verleden hebben gediend en beschermd. En kun je dankbaarheid voelen in plaats van het af te wijzen.

N

We vervangen het oude patroon met een nieuw patroon dat je wel helpt in jouw volwassen leven.

N

Ik geef jou de tools om van je hoofd weer naar je gevoel te gaan. Controle los te laten en regie te nemen over je leven.

N

Ik help je om jouw verlangens helder te krijgen en er concreet invulling aan te geven.

N

Een oefenprogramma voor jou op maat waar je thuis mee oefent. Met persoonlijke ondersteuning.

Na het traject:

N

Voel jij je veel lichter, rustiger en ontspannen

N

Herken je oude valkuilen en patronen en kunt daardoor bewust andere keuzes maken.

N

Zie je waar stress door getriggerd wordt en kunt eerder ingrijpen.

N

Heb je concrete technieken die je in kunt zetten als je hoofd overloopt of spanning in je lichaam ervaart.

N

Leer je luisteren naar je ziel en je hart

N

Ervaar je balans in tijd voor zichzelf, kinderen, partner en werk.

N

Voel jij je dieper verbonden met jouw kinderen. Het voorbeeld dat jij voor je kinderen wilt zijn

N

Kan jij jouw hooggevoeligheid inzetten als kracht

N

Draag je oude patronen niet meer over op jouw kinderen

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Baars, sinds 2000 ben ik werkzaam als coach. Met de oprichting van mijn praktijk heb ik me voor de individuele coaching in combinatie met Hypnotherapie steeds verder gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen en ouders met kleine kinderen.

Daarbij help ik moeders (én vaders) om los te komen van oude patronen en blokkades die zij hebben op gedaan in hun jeugd, doorgekregen hebben via de familielijn of die ontstaan zijn in vorige levens. Door oude ballast op te ruimen, de ervaringen van vroeger te transformeren en juist de kwaliteiten van die ervaring mee te nemen in dit leven, ontstaat er ruimte, vertrouwen en kracht. Voor de ervaringen die je wel wilt in dit leven en die jouw verder helpen groeien op zielsniveau. Daarmee maak je de weg vrij voor jouw kinderen om geheel hun eigen ervaringen en lessen aan te gaan hier op aarde.

In de sessies maak ik gebruik van verschillende technieken zoals hypnotherapie, regressie, visualisatie, ademhaling en energiewerk. Door mijn jarenlange ervaring als coach en heldervoelend- en wetend vermogen kom ik snel tot de kern, zie de rode draad in jouw patronen en pak dit op alle niveaus aan.
Door de loop van de jaren heb ik een methode ontwikkeld waarbij je de programma’s die onbewust op de achtergrond draaien bewust maakt. Als een therapeut of medium je vertelt welke onbewuste gebeurtenis je in de weg zit dan komt deze informatie via je hoofd binnen en kun je het niet in je systeem integreren. Het is belangrijk dat je de ervaringen die deze patronen en gewoontes hebben veroorzaakt zelf beleeft. Zodat je zelf tot inzichten komt op alle niveau’s van je zijn, in je brein, je mind, je gevoel, je hart, je lichaam, energiesysteem en je ziel. Dan kun je de ervaring en het programma transformeren op een manier die echt voor je gaat werken. Door de energie waarmee ik werk kan dit doormiddel van een ontspannen lichte trans. Je bent niet ver weg maar juist bewust aanwezig.

Het is voor mij het belangrijkste om niet alleen ervaringen en blokkades naar de oppervlakte te halen, en ze te benoemen, maar ze juist ook op te lossen. Veel van mijn klanten geven aan dat ze zelf al veel stappen hebben ondernomen op gebied van Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Maar telkens lopen zij weer tegen een muur. Bepaalde blokkades of traumatische ervaringen komen wel naar boven en worden lichtjes aangeraakt. Je kunt het voor kennisgeving aannemen. En dan?

Ik geloof dat het effectiever is om veel meer de diepte in te gaan. We ontdekken samen waar oude patronen vandaan komen, de negatieve ballast ruimen we op en nemen de positieve aspecten van de ervaring mee. Zo ontstaat er ruimte om datgene te gaan ervaren waarvoor je hier nu bent.

Wat anderen over het traject zeggen

“Ik ben zo blij dat Yvonne op mijn pad is gekomen! Al geruime tijd ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling waardoor ik behoorlijk ben gegroeid. Maar er bleven een aantal hardnekkige blokkades en patronen over die ik niet direct kon herleiden naar mijn jeugd of iets wat vanuit mijn familielijn is ontstaan. Onder begeleiding van Yvonne heb ik via hypnose en regressie kunnen ontdekken wat de herkomst was van mijn blokkades en oude overtuigingen. Dat gaf ontzettend veel inzichten en herkenning. Yvonne helpt je om het echt “aan te gaan” en voor eens en altijd op te schonen. Het voelt als een last die van mijn schouders is gevallen, ik voel veel meer vertrouwen en rust in de toekomst. En durf veel krachtigere keuzes te maken en te gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil. Wat ik zo sterk vind aan de aanpak van Yvonne, is dat ze je helpt om jouw vraag vanuit meerdere invalshoeken te onderzoeken en aan te pakken. Met een spirituele inslag, maar ook heel down-to-earth op brein-niveau bijvoorbeeld. Ik heb dat zelf nog niet eerder zo ervaren bij een coach/ therapeut. En mede daardoor ben ik echt overtuigd van het effect van haar (in mijn ogen) unieke werkwijze. Verder is Yvonne een heel fijn mens en creëert ze een veilige setting. Ze voelt precies aan waar de kern van het probleem zit. Zonder te sturen, laat ze je zelf ervaren waar het vandaan komt. Ik heb in een relatief korte periode enorme stappen kunnen zetten, daar ben ik heel erg dankbaar voor en zal zeker iedereen een traject bij Yvonne aanraden. Of je wel of geen kinderen hebt, het is voor iedereen goed om niet steeds in dezelfde valkuilen te stappen en eindelijk je oude ballast achter je te kunnen laten.”

Anneloes Koeman

Onlangs heb ik vier mooie hypnosessies bij Yvonne afgerond. Ik heb de sessies, de therapie en Yvonne als heel erg prettig ervaren. Yvonne is rustig, ontspannen en geduldig en heeft veel kennis van zaken. Ik voelde mij beslist heel veilig bij haar. De hypnose zelf is absoluut niets van wat je je er bij voorstelt. Het is veel meer een fijne, diepe ontspanning. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik niet ‘aanwezig’ was of niet kon beïnvloeden wat er gebeurde. Erg prettig en ik ben er absoluut 100% beter uitgekomen dan hoe ik er in ging. Geloof mij; hypnotherapie is de snelste manier om naar de kern van je werkelijke trauma of beschadiging te gaan en daar te helen.
Wonderen bestaan echt, dat heb ik deze periode wel ervaren, er zijn zoveel dingen veranderd in mijn leven! Dank je wel Yvonne dat je dit doet en het zo kundig en betrokken begeleidt.

Eline

Lieve Yvonne, jij bent een van de weinigen die ik de rest van mijn leven dankbaar zal zijn. Door jouw hulp was de eerste geboorte een succes en had ik genoeg zelfvertrouwen voor de tweede. Wat jij deed, en als ik daar aan denk komen er nog steeds tranen, is de veiligheid het vertrouwen en de ontspanning creëren die ik eigenlijk al mijn hele leven mis. En door jouw aanwezigheid durfde ik erbij te blijven en niet in paniek te raken en te dissociëren. Door de opleiding lichaamsgerichte traumatherapie die ik nu volg ben ik er achter gekomen dat ik heel vaak ‘weg’ ben uit mijn lijf. De oorzaak daarvan ligt weer in mijn eigen geboorte. Ik ben zo blij dat ik voor mijn kinderen een andere geboorte heb kunnen creëren. Dank je wel!

Lisette

Ik wil je graag met je delen hoe ik de Doorbraakdag bij Yvonne heb ervaren. Beetje lastig, want ik ben haar super dankbaar en woorden schieten mij dan vaak te kort. Maar hierbij toch: Jarenlang tegen dezelfde dingen aanlopen is frustrerend. Samen met Yvonne hebben ik oude patronen kunnen ombuigen. De rustige en liefdevolle houding van Yvonne gaven mij de veilige ruimte om mijn gewenste veranderingen vorm te geven. Angst en een onveilig gevoel hebben plaats gemaakt voor zelfbegrip, rust, en vertrouwen in de toekomst.

Hilda Wiese

Wat is het plan van jouw ziel?

Aanbod

Herken jij jezelf als je dit zo leest en ben je benieuwd naar wat dit traject specifiek voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op. Dan maak ik graag kennis met je om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen en welk traject het beste daarbij past.