Hi collega,

Leuk dat je over weegt de training te volgen waardoor jij de geaccrediteerde workshop aan geboorte professionals  kunt gaan geven.

De ervaring van de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat 2,5 uur te weinig is om rustig door de power point te gaan, ruimte te geven voor vragen en discussie en tijd en rust te nemen voor de verschillende oefeningetjes die er in zitten.

Toen we startte met deze workshop waren we blij als er iemand mee wilde doen, mocht het niet te lang duren en gaven we de workshop vaak gratis of voor een kleine bijdrage. Inmiddels komen zorgverleners zo veel meer in aanraking met HypnoBirthing dat ze er graag meer over willen weten en bereid zijn tijd en geld te investeren.

Bij de nieuwe aanvraag voor accreditatie bij de KNOV hebben we daarom de workshop wat uitgebreid. Deze duurt nu 3,5 uur exclusief pauze. Het bedrag voor deelname is nu € 75,- per persoon.

De training om de workshop te mogen geven is daarom ook uitgebreid. Deze duurt een hele dag, 7 uur exclusief pauze. In de ochtend lopen de hele power point presentatie door zodat je weet wat er van je verwacht wordt bij het geven van de workshop. Er zal veel aandacht zijn voor het omgaan met weerstand en lastige vragen. In het middag programma presenteert iedere collega die deelneemt aan deze training een deel van de workshop. Door er zelf mee aan de slag te gaan en feedback te ontvangen en te geven zal je beslagen ten ijs komen wanneer je de workshop aan verloskundige geeft. Deze training kost € 125,-

Je mag aan de training deelnemen als je minimaal een jaar als HypnoBirthing docent hebt gewerkt en minimaal 5 groepscursussen hebt gegeven.

Wanneer je de training met goed resultaat hebt gevolgd mag jij onbeperkt workshops geven aan geboorte professionals. Je ontvangt de power point presentatie met je bedrijfsgegevens erop waarmee jij je ook persoonlijk kunt profileren naast dat je dit natuurlijk onder de vlag van de vereniging doet. Voor het verwerken van de accreditatie worden voor als nog geenadministratiekosten gerekend.

De eerste training staat gepland op 29 maart van 9.30 tot 17.00 uur in mijn praktijk in Rheden bij Arnhem. De training gaat door met een minimum aantal deelnemers van 6 collega’s.

Je kunt je opgeven door hieronder je gegevens in te vullen. Wanneer 6 mensen zich hebben aangemeld ontvang je via de mail een rekening. Als je deze hebt voldaan ontvang je de rest van de informatie om je voor te bereiden op de training.

 

Wil je wel graag aan de training deelnemen maar kun je niet op 29 maart 2019 schrijf je dan in om op de hoogte gehouden te worden.