Docent worden?

Opleiding HypnoBirthing data

> 7 t/11 juni 201...
Van wo, 7. juni 2017 Tot zo, 11. juni 2017
Opleiding Thonetlaan 169, Antwerpen > 7 t/11  juni 201... Thonetlaan 169, Antwerpen
> 8 t/m 12 nov. 20...
Van wo, 8. november 2017 Tot zo, 12. november 2017
Opleiding Ruinerwold in Drenthe > 8 t/m 12 nov. 20... Ruinerwold in Drenthe

HypnoBirthing® docent worden?

Wat goed dat je de opleiding tot HypnoBirthing Docent overweegt! Er is inderdaad niets mooiers dan (aanstaande) ouders het vertrouwen te kunnen geven om op een kalme, ontspannen manier hun baby te ontmoeten.

Na het voltooien van deze training mag je jezelf met trots een HypnoBirthing® Childbirth Educator (HBCE) noemen. Je komt terecht in een groep van toegewijde docenten die in ruim 45 landen over de hele wereld de boodschap brengen dat geboorte natuurlijk, normaal en gezond is.

groepsfoto nl docenten
Een gedeelte van de Nederlandse docenten bij een tijdens een bezoek van Marie Mongan aan Nederland

Je krijgt de tools in handen om vrouwen te helpen hun angsten en belemmerende gedachten los te laten. Je leert ouders technieken te gebruiken zoals onder andere gespecialiseerde ademhaling, ontspanning, visualisatie en massage om een positieve geboorte-ervaring te creëren. Je zal deel uitmaken van een krachtige beweging om vrouwen te helpen vertrouwen te vinden en het beste uit zichzelf te halen wanneer zij en hun baby's de geboorte ervaren zoals de natuur het bedoeld heeft.


Het lesprogramma bestaat uit 2 delen
Deel 1: Verplichte basiskennis van hypnose en van geboorte
Deel 2: HypnoBirthing Docenten Certificering

Aan de hand van je vooropleiding wordt bepaald of het onderdeel Basiskennis geboorte tot je verplichte vooropleiding behoort. Wil je aan de opleiding deelnemen dan kan je het aanmeldingsformulier voor de docenten opleiding invullen en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je ontvangt dan ook alle praktische informatie. Als je vragen hebt mag je natuurlijk ook eerst bellen.

Kijk voor actuele data op ons overzicht.

Enjoy HypnoBirthing biedt de enige Nederlandstalige opleiding aan die wordt erkend door Marie Mongan, oprichtster van HypnoBirthing®.

Tijdens haar bezoek aan Nederland in oktober 2014 heeft Marie Mongan, de oprichtster van de originele HypnoBirthing® the Mongan methode, opleiders benoemd die bevoegd zijn in het Nederlands de practitioners opleiding te geven. Hypnobirthing® the Mongan Method is de originele HypnoBirthing cursus, al weer 25 jaar geleden ontwikkeld door Marie Mongan. Ons wereldwijde netwerk van HypnoBirthing docenten geeft de boodschap over een rustige en zachte geboorte door in meer dan 45 landen over de hele wereld.

yvonne en mickey
Met 26 punten geaccrediteerd door
knov logo
Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen - Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen
CRKBO Geregistreerde Opleiding

CRKBO Instelling

HypnoBirthing Institute

HypnoBirthing affiliate logo

Facebook

Instagram